Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Home
Current
Archives
Publication Ethics
Editorial Team
About
About the Journal
Focus and Scope
Peer Reviewer
Privacy Statement
Contact
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 2 No. 2 (2022): Journal of Fish Nutrition
Vol. 2 No. 2 (2022): Journal of Fish Nutrition
DOI:
10.29303/jfn.v2i2
Articles
Published:
2022-12-30
DAFTAR ISI
jfn
DOI:
10.29303/jfn.v2i2.1386
Statistics:
76
│
63
pdf (Bahasa Indonesia)
POTENTIAL OF SUSPENDED SOLIDS (TSS) VANAME SHRIMP FARMING WASTE (L. vannamei) BIOFLOC SYSTEM AS A SOURCE OF ALTERNATIVE FEED RAW MATERIALS
Setiyorini
,
Ngurah S. Yasa
,
Joko Purwanto
,
Wendy Tri Prabowo
,
A.A.M. Sastrawan Putra
109-120
DOI:
10.29303/jfn.v2i2.1985
Statistics:
300
│
272
pdf (Bahasa Indonesia)
PEMANFAATAN TEPUNG DAUN TURI(Sesbania grandiflora) HASIL FERMENTASI TERHADAP PERTUMBUHAN DAN KELANGSUNGAN HIDUP IKAN GURAMI (Osphronemous gouramy)
sri wahyuni
,
Salnida Yuniarti Lumbessy
,
Dewi Nur’aeni Setyowati
121-130
DOI:
10.29303/jfn.v2i2.2065
Statistics:
178
│
384
pdf (Bahasa Indonesia)
Pemanfaatan Ampas Kopi Sebagai Sumber Antioksidan untuk Ikan Budidaya: Review
Wastu Ayu Diamahesa
,
Nuri Muahiddah
131-140
DOI:
10.29303/jfn.v2i2.2069
Statistics:
686
│
940
pdf (Bahasa Indonesia)
Peningkatan Kualitas Kulit Kopi dengan Metode Fermentasi untuk Budidaya Ikan (Review)
Wastu Ayu Diamahesa
,
Nuri Muahiddah
141-147
DOI:
10.29303/jfn.v2i2.2070
Statistics:
240
│
413
pdf (Bahasa Indonesia)
PENGARUH PEMBERIAN KOMBINASI PAKAN PELLET DAN PAKAN HEWANI PADA BUDIDAYA BENIH IKAN GURAMI (Osphronemus gouramy)
Dirmansyah
,
Salnida Yuniarti Lumbessy
,
Dewi Putri Lestari
148-160
DOI:
10.29303/jfn.v2i2.2071
Statistics:
302
│
982
pdf (Bahasa Indonesia)
Make a Submission
Make a Submission
Language
English
Bahasa Indonesia
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
template
ARTICLE TEMPLATE
indexing
Indexed:
counter
view my state
counter